bb
home    over    auteurs    waar te koop    contact  

 
Auteurs
 
  Leon van Eijndhoven (1965) is freelance journalist/tekstschrijver. Als verslaggever voor Het Nieuwsblad/Brabants Dagblad, NRC Handelsblad, Voetbal International en het ANP volgde hij de carrière van John Feskens van nabij. Werkte mee aan het boek 50 Jaar Betaald Voetbal. Sympathisant 'Against Modern Football': is blij dat John nooit op kunstgras of fluorescerende schoenen heeft hoeven voetballen.
     
  Arjen Pijfers (1966) is initiatiefnemer van het boek John Feskens, d'n Beitel. Ruim twintig jaar actief in het mediateam van Willem II als (web)redacteur. Zag John 90 minuten lang achter Johan Cruijff aanhollen tijdens de kampioenswedstrijd van Feyenoord in 1984. Feskens: 'Johan liet me alle hoeken van het veld zien.' Volgens Cruijff (destijds 37) was dat logisch.
     
  Roger Rossmeisl (1969) werkt in het dagelijks leven als subsidie adviseur bij Waterschap De Dommel. Sinds 2009 als redacteur en columnist actief in het mediateam van Willem II. Zag een 17-jarige John in 1983 debuteren tegen Sparta op Spangen. De Kasteelheren wonnen met 3-0, Louis van Gaal scoorde de openingstreffer. Is alleen al vanwege zijn achternaam voorbestemd voor dit project. Rossmeisl betekent PaardenBeitel.
     
  Koen van Santvoord (1970) is auteur, internetondernemer en sinds enkele jaren social media verslaggever van Willem II. Hij schreef het boek Bondscoach voor vier weken over zijn avontuur met Foppe de Haan in Tuvalu, dat genomineerd werd voor Sportboek van het jaar. Willem II-fan vanaf zijn eerste bezoek aan het Gemeentelijk Sportpark in 1979 (Willem II-SC Amersfoort 3-0). Verdiepte zich voor dit boek in de beginjaren van John’s carrière. Heeft met terugwerkende kracht bewondering voor de jonge Feskens. ’John was écht een uitzonderlijk talent.’
     

Het voorwoord van John Feskens, d'n Beitel is geschreven door Frank Evenblij.
     
  Frank Evenblij (1978) verwierf bekendheid als Jakhals in het populaire VARA-programma De wereld draait door. Ook maakt hij eigen programma’s, waaronder Evenblij met ... Samen met Erik Dijkstra maakt hij het onconventionele sportprogramma Bureau Sport. Evenblij: '... ooit is John Feskens - mijn favoriete speler aller tijden - weer terug op de plek waar hij hoort: bij Willem II!' (foto: Rein van Koppenhagen)

 

 V.l.n.r.: Leon van Eijndhoven, Roger Rossmeisl,
Arjen Pijfers, John Feskens en Koen van Santvoord
(foto: Fotoburo Toin Damen)
 

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 
 


  
    

Volg John Feskens, stoere kerel op Facebook